Mit jelent az árgarancia a kamerarendszer.com-nál?

100% ÁRGARANCIA TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN!

Szeretne biztos lenni választásában és heteken át nyugodt lenni, hogy nem döntött rosszul?

Termék és csomag áraink hihetetlen jók, és ezt 100%-ban garantáljuk Önnek az alábbi módokon is. Olvassa el részletes feltételeinket!

Pénzvisszafizetés garancia 14 napig!

Minden termékünk esetében, minden vásárló, aki fogyasztónak minősül élhet a 14 napos elállás jogával, és így ha nem tetszik a termék és ezt 14 napon belül jelzi felénk, továbbá visszaküldi a terméket gyári állapotban a vételárat 100%-ban visszatérítjük Önnek a bankszámlájára!
Amenniyben a visszaküldött termék hiányos, viseltes és továbbértékesítésre maradéktalanul nem alkalmas, abban az esetben csökkentett árat tudunk visszautalni.


Az alább feltüntetett feltételek, az árgaranciával megjelölt termékek esetében érvényesek!

Saját céges (kamerarendszer.com) árgarancia = versenytárs árgarancia 100% ban!


Mit jelent ez? Amennyiben cégünktől megvásárolt terméket a weboldalunkon (kamerarendszer.com) a vásárlás után 14 napon belül olcsóbban látná, garantáljuk, hogy ebben az esetben az Ön által megvásárolt termék és ugyanazon termék olcsóbb ára közötti árkülönbséget: 100%-ban cégünknél levásárolható módon megtérítjük: kupont állítunk ki, melyet más termék vásárlásakor a kuponon feltüntetett határidőn belül levásárolhat.

Fontos feltételek, kritériumok a versenytárs árgarancia érvényesítésével kapcsolatban:

A versenytársnak: magyarországi telephellyel rendelkező, áfa körös cégnek kell lennie.
Nem érvényesíthető az árgarancia: magányszemélyek, áfa körön kívüli cégek és külföldi cégek értékesítése, árajánlata kapcsán.

A versenytárs terméke: Új, nem használt, vagy csomagolássérült termék és az ajánlat, nem csomagolássérült, utolsó darabos vagy csökkentett garancia idős termékekre vonatkozik, és a versenytárs ugyanazon a termékre minimum 1 év garanciát vállal, eltérő esetben nem érvényesíthető az árgarancia.

A versenytárs árajánlata: ugyanazt a csomagot, termék összeállítást kell, hogy tartalmazza, megegyező márkájú fő részegységekkel: (kamera, videó rögzítő, hdd, tápegység, csatlakozók, kábelek), eltérő esetben nem érvényesíthető az árgarancia.

A versenytárs árajánlatának elérhetősége: publikus kell, hogy legyen és minden új vásárló számára elérhetőnek kell lennie, nem lehet hűségakciós vagy egyedi limitált vásárlói körnek szóló ajánlat, eltérő esetben nem érvényesíthető az árgarancia.

A versenytárs árajánlata vevőkör szempontjából: kiskereskedelmi árajánlat kell, hogy legyen, azon vásárlókra akik cégszerűen: biztonságtechnikai telepítők, viszonteladók, nagykereskedők, termék importőrök, nem vonatkozik az árgarancia, nem érvényesíthetik azt.

A versenytárs kedvezőbb egyazon árajánlatát, hitelt érdemlően bizonyítani kell szórólappal, prospektussal, újság hirdetéssel, webes hirdetés esetén pedig a versenytárs weboldalán publikusan közzé tett árajánlatnak kell lennie, eltérő esetben nem érvényesíthető az árgarancia.

Az árgarancia csak a weboldalunkon feltüntetett (árgaranciás ikonnal jelzett), telepítetlen termék ajánlatokra vonatkozik (Szereld magad csomag).

Amennyiben telepítési szolgáltatásunkat is igénybe veszi, arra nem vonatkozik az árgarancia.

Kapcsolódó bejegyzések