Weboldal üzemeltetői adatok

Cégnév: Almera Trade Kft.
Székhely: 2161 Csomád, Zahora u 15/A
Adószám: 23894686-2-13
Cégjegyzék szám: 13-09-155639
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: Tóth Krisztián +36 30 6020 001


Hogyan rendeljek terméket?

Hogyan rendeljek terméket

Cégünk nem csupán komplett kamera rendszereket értékesít, hanem önálló kamerákat, biztonságtechnikai eszközöket és kiegészítőket. Az oldalon szereplő csomagok iránymutató jellegűek, igény esetén személyre szabott ajánlatot teszünk.

Miután kiválasztotta az Ön számára megfelelő csomagot, vagy egyedi igényt szeretne jelezni felénk, lépjen velünk kapcsolatba a fenti elérhetőségek egyikén (e-mail, telefon útján).

Vásárlásnál kérjük, ne felejtse el megadni a szállítási és számlázási információkat, valamint telefonszámát!

A megrendelt termékeket GLS futárszolgálattal kézbesítjük. Megrendeléskor kérjük jelezzék, hogy milyen fizetési módon kívánják teljesíteni az áru ellenértékét. Utánvétes csomag kézbesítést, illetve előre utalást választhatnak, az alábbi kondíciók szerint:

3 500 Ft: utánvétes kézbesítés,

2 500 Ft: előre utalás esetén

Br. 150 000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás ingyenes.

Megrendelés esetén egy munkanapon belül visszajelzünk, hogy a kiválasztott termék várhatóan hány napon belül kerül kézbesítésre.


Szereld magad csomagok tartalma

szereld magad csomag tartalma
Szereld magad csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy egy alap kamera rendszerhez szükséges valamennyi elemet tartalmazza. Minden szettünk része: a kamera, a rögzítő egység, a HDD winchester, csatlakozók és a táp adapterek. Igény szerint kiválasztható a telepítéshez szükséges kábel mennyisége is. Így Önnek nem szükséges további kiegészítőket keresgélnie, nálunk egyszerre mindent megrendelhet.

Rendelje meg Ön is valamely csomagot a kamerarendszer.com weboldaláról!

 


A garancia és ami mögötte van

garancia

Az általunk forgalmazott termékekre a termékleírásban szereplő garancia időszakot vállaljuk; általában 1-2 év.

A garancia érvényesítésének feltétele a vásárlásról szóló számla vagy másolati példányának megléte valamint a sértetlen termék. A meghibásodott eszközt visszajuttathatja hozzánk postai úton (Almera Trade Kft, 2161 Csomád, Zahora u 15/A), valamint előzetes egyeztetés alapján személyesen is. 

A termék importőri szakszervizében történő bevizsgálása és garanciális hiba esetén, a javítás vagy csere díjmentes.

Mennyi idő a garanciális javítás átfutása?

A garancia átfutását minden esetben igyekszünk a törvényi kereteken belül (15 nap) megoldani. Ugyanakkor ez nem minden esetben kivitelezhető, függően a meghibásodás okától, pl. amennyiben egy panel nem áll a szakszervíz rendelkezésére, úgy az alkatrészt külföldről kell megrendelni, ilyen esetekben a garanciális ügyintézés meghosszabbodhat.