kamerarendszer.com telepites

Biztonsági kamera rendszer beszerzését, telepítését tervezi otthonába, irodájába, üzletébe? Mi segítünk Önnek! Nálunk nem csak az elvárásainak és pénztárcájának legmegfelelőbb csomagokat találja meg, hanem amennyiben igényt tart rá segítünk annak telepítésében és beüzemelésében is. Mi nem csak az eszközökre, hanem a munkákra is garanciát vállalunk. Tervezze meg velünk, hogy a legtökéletesebb legyen megfigyelő rendszere. Már az első lépéseknél is szívesen segítünk.

Ahogyan bizonyára már a csomagokat böngészve is láthatták, igyekeztünk olyan szetteket összeállítani, melyek bizonyos informatikai és műszaki ismeretek mellett akár önállóan is telepíthetők. Ugyanakkor minden esetben javasoljuk, hogy mind a tervezést, mind a megvalósítást bízza szakemberre, hogy a várt eredmény és elégetettség ne maradjon el. Természetesen a gyengeáramú biztonságtechnika területén belül másban is számíthat szakértelmünkre, mint pl. riasztószerelés (www.riasztoszerelo.com), tűzvédelem (www.otthonbiztonsag.hu) és beléptető rendszerek.

Néhány szóban az oldalon található telepítés feltételeiről:

A csomagajánlatokban feltüntetett ár tartalmazza az adott kamera rendszer szettet és a felsorolt eszközöket. A telepítés díja pedig magában foglalja a kamera és a rögzítő installálását, valamint a router beállítását és a kliens program telepítését maximum két eszközre, továbbá az ügyfél oktatását és a meglévő internetre történő beállítást.

A megjelölt szetthez igényelt kábel mennyisége alapján számolódik a nyomvonal kiépítés. A kiépítés történhet kábelcsatornában, MÜ2 csövezésben, amely kiegészítők árát mnunkadíjunk tartalmazza (bruttó: 340 Ft/m). A nyomvonal kiépítés nem tartalmaz viszont vésést/glettelést és falon belüli kábelezést, kivétel, ha a nyomvonal a falban már előre rendelkezésre áll. 60 cm-nél vastagabb falak áttörését nem vállaljuk.  

Természetesen nagyobb rendszerek telepítésénél egyedi kedvezményes árakat alkalmazunk.

Bővebb információt telefonon (06-30-6020-001) vagy e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) biztosítunk.

Felmérési feltételek

Egy helyszíni felmérésnek rendkívül sok előnye van. Természetesen telefonon keresztül is széleskörű tájékoztatást nyújtunk, mindazonáltal a helyszín bejárása rengeteg olyan kérdésre adhat választ, amely a megrendelőben fel sem merül. Sok éves tapasztalat alapján próbáljuk megtalálni minden helyszínhez a legoptimálisabb megoldásokat, mind biztonságtechnika, mind esztétika mind az anyagi lehetőségek függvényében. 

A felmérés Budapesten és Pest megyében egységesen bruttó 3.000 Ft, amely összeg a megrendelés esetén levonódik a teljes telepítési díjból. Az ország más pontjain a felmérést, a telephelyünktől számított távolság alapján, 160 Ft/km díjazással vállaljuk. Ez a díj megrendelés esetén szintén csökkenti a vételárat.