Kapcsolati információk

Telefon: 06-30-6020-001

Postai cím: 2161 Csomád Zahora u. 15/A.

 e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megrendelését leadhatja vagy érdeklődhet telefonon, illetve e-mailben, megkeresését köszönjük!


Cégbemutató információk

Cégbemutató:

A biztonságtechnikai piacon közel 13 éves tapasztalattal rendelkezünk. Fő tevékenységeink közé a kamera rensszerek telepítése/karbantartása tarozik, de szolgáltatásunk az elmúlt évek során kibővült a kiegészítő biztonságtechnikai szolgáltatások kivitelezésével, úgy mint riasztó-, kaputelefon-, beléptető- és tűzjelző rendszerek. Így teljeskörű védelmet tudunk nyújtani az Ön által védendő ingatlannak/ingóságnak.

Ügyfeleink a magánszemélyek lakó- nyaralóházai mellett néhány fős gazdasági társaságoktól egészen a nemzetközi multinacionális cégekig megtalálhatóak. Minden megrendelő esetében törekszünk arra, hogy olyan rendszerek kerüljenek kiajánlásra majd telepítésre, amely speciálisan a megrendelő által felvázolt igényeknek és jövőképnek felel meg. A bevezetendő rendszer kapcsán minden esetben teljes körű felvilágosítást nyújtunk a termék tulajdonságaival, a rendszer későbbi bővíthetőségével, vagy akár korszerűsítésével, kompatibilitásával kapcsolatban. 

Célunk, hogy valamennyi általunk megvalósított rendszer tervezés, telepítés, kivitelezés és karbantartás, korrekt áron, hosszú távon megbízható, üzemképes megoldást kínáljon ügyfeleink számára.

Jelen weboldalunk kínálatában olyan kamera rendszer csomagokat állítottunk össze, amelyek alkalmasak akár önálló telepítésre "Szereld magad csomagként". A megrendelési folyamatban hangsúlyt fektetünk a szerelési munkálatok ismertetésére, és amennyiben a megrendelő a saját szerelést választja, a távolból segítjük munkáját a csomag kézhez vételét követően. Cégünk természetesen vállalja a kiválasztott csomagok vagy az egyéni igényekhez illesztett speciális csomagok helyszíni telepítését is. A telepítés során pedig szem előtt tartjuk a célokat, az esztétikus vagy feltűnő/rejtett megjelenési elképzelést. Nagy tapasztalatunknak köszönhetően különleges textúrájú anyagokon (pl pattintott gránitlap, csempe) is gond nélkül és igényesen helyezzük el a kamera rendszert. 

Referenciaként felsorolunk néhány kiemelt megrendelőnket: Boscolo Hotel Budapest, Videoton Stadion Székesfehérvár, Máltai Nagykövetség, Skanska globális ingatlanfejlesztő, Gellért Fürdő, Metem Europe Kft, Auchan, Corvin Plaza, Coop, Sunny Diner Étterem, Hidegtálkirály és még sokan mások.

Kamera rendszer csomag ajánlatainkról: 

A weboldalon megrendelhető csomag ajánlatok összeállításánál hangsúlyosan figyelembe vettük az értékesítési és telepítési tapasztalatokat. Csak olyan termékeket kínálunk ezáltal, amely cégünk minősítési rendszerének és elvárásainak megfelel, hosszú távon biztosítja a hibamentes működést.

Mindegyik csomag úgy lett összeállítva, hogy azon az árszínvonalon, amelybe a csomag kerül, a piacon legjobb áron, a legjobb minőséget nyújtsa. Csomagjank árazásánál a forgalmazói kedvezményeinket tovább adjuk vevőink felé, ezzel biztosítva, hogy az itt bemutatott kamera rendszerek máshol biztosan magasabb áron legyenek csak elérhetőek. Elzárkózunk az etikátlan megoldásoktól, így Ön pontsan azt kapja, amit a csomagban feltüntettünk vagy minimum annak technikai tudásával egyenértékű helyettesítő terméket. Nem alkalmazunk rejtett, megtévesztő akciós ajánlatokat! Lényegében minden csomagunk "akciós": kiváló ár- és érték színvonalat képviselő rendszerek.

Csak komplett csomagokat értékesítünk, amin persze lehet változtatni igény esetén, de önmagukban kiegészítő részegységeket nem küldünk!

A segédanyogok, főképpen a kábelek jó minőségű kültéri kábelek, melyek garantálják a stabil hosszútávú működést. (Ellentétben azon versenytársak ajánlataival szemben, akik a minőségromlás terhére "olcsósítanak".) 

Bármely kérdéssel, észrevétellel, ötlettel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésére!